Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X10 Android 2.1
Autor Wiadomość
Weezy Niedostępny
Użytkownik
Zarejestrowani

Liczba postów: 183
Dołączył: Sep 2010
Reputacja: 4
Post: #31
 
Nadal to samo mam, nie wiem co jest 5, chyba poczekam sobie na inną aktualizację Duży uśmiech

Pomogłem? Więc bardzo się cieszę, że mogłem pomóc.
[Obrazek: lilwaynea.png]
11-04-2010 17:28:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marcin89 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 7
Dołączył: Nov 2010
Reputacja: 0
Post: #32
 
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki.

Tak wygląda mój błąd.

Owszem instrukcja jest jasna , nie tylko ta bo ja już nie jednego SE flashowałem z powodzeniem tylko po prostu w przypadku Xperii napotkałem się na taki problem.
11-04-2010 17:46:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Koysky Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 3
Dołączył: Oct 2010
Reputacja: 0
Post: #33
 
mi poszło mimo że miałem ten sam błąd co Ty Weezy, wyczytałem że po zapaleniu zielonej lampki enter trzeba wcisnąć w przeciągu 5 sekund, i właśnie się upgrejduje, mi pomogło, Ty też sprobój Oczko
11-04-2010 18:55:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Weezy Niedostępny
Użytkownik
Zarejestrowani

Liczba postów: 183
Dołączył: Sep 2010
Reputacja: 4
Post: #34
 
Mi coś komputer zbzikował, u kumpla teraz robię, ale teraz mam ten sam error co kolega wyżej. Duży uśmiech

Spróbowałem, tak jak mówiłeś i mam znów coś innego ^ ^

Pomogłem? Więc bardzo się cieszę, że mogłem pomóc.
[Obrazek: lilwaynea.png]
11-04-2010 19:06:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
azzido Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 42
Dołączył: Jun 2010
Reputacja: 0
Post: #35
 
Po WIELU próbach w końcu wczoraj wieczorem udało mi się zainstalować nowy system, potwierdzam, że problemem było to, ze zaraz po podpięciu kabla do xperii należy jak najszybciej uruchomić program flashujący.

Xperia trochę zamula, fajny interfejs sms, ładne przejścia graficzne, szkoda, że tak jak e laptopie nie można po prostu dokupic ramu...
11-04-2010 22:49:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tubek Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 4
Dołączył: Oct 2010
Reputacja: 0
Post: #36
 
Co do mojego problemu. Nikt nie odpowiedzial ale zaczynam miec podejrzenia, ze to nie tylko u mnie wystepuje. Wgralem na nowo system i dalej to samo. Jesli tak pozostanie to jest to wielka porazka. Bo po co mam aktualizowac system skoro trace na plynnosci ; / ? Czekam na kolejny update, bo jak narazie to godne pozalowania. Tyle czekac na klatkowanie systemu....
11-04-2010 23:15:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
yaca7 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 4
Dołączył: Sep 2010
Reputacja: 0
Post: #37
 
wczoraj zainstalowalem 2.1 Uśmiech smiga az milo... tez z poczatku mialem problemy z instalacja... ale po kilku probach zakumalem ze po tym jak podepnie sie x10 przez kabel do kompa (oczywiscie z wczesniejszym trzymaniem strzalki) jesc bardzo malo czasu aby wcisnac dowolny klawisz, najlepiej zrobic to zaraz po tym jak sie uslyszy windosowskie tadam... Uśmiech
teraz buszuje w poszukiwaniu nowych aplikacji i gierek Uśmiech pozdrawiam
11-05-2010 00:57:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
eddi666 Offline
Stały bywalec
Zarejestrowani

Liczba postów: 685
Dołączył: Dec 2009
Reputacja: 4
Post: #38
 
No to w końcu część z osób zaczyna dochodzić do tego o co c`mon Duży uśmiech

yaca7, to ile czekałeś wcześniej?! Duży uśmiech (retorycznie pytam) he he

Możecie jeszcze Ci którzy nie dają rady w normalny sposób, wypróbować tego sposobu:

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki.

1. mam zawsze racje Cwaniak
2. jeśli nie patrz punkt 1
11-05-2010 01:22:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Weezy Niedostępny
Użytkownik
Zarejestrowani

Liczba postów: 183
Dołączył: Sep 2010
Reputacja: 4
Post: #39
 
Po kilkunastu godzinach, dniach, próbach mam androida 2.1 ;P
Śmiga ładnie, nie mam zastrzeżeń ( bynajmniej na razie Duży uśmiech).

Problem był prostszy niż mi się wydawało. Dzięki za pomoce Duży uśmiech

Pomogłem? Więc bardzo się cieszę, że mogłem pomóc.
[Obrazek: lilwaynea.png]
11-05-2010 18:42:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marcin89 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 7
Dołączył: Nov 2010
Reputacja: 0
Post: #40
 
Działa wam Wi-fi ? Tzn w ogóle się włącza ? Bo u mnie co chwile pokazuje "Nie można uruchomić Wi-Fi"
11-05-2010 19:01:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
polinik18 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 13
Dołączył: Apr 2010
Reputacja: 0
Post: #41
 
niedział system xp 32bit odpalam program naciskam 1 podłączam xperie swieci sie zielona lampka naciskam klawisz wyskakuja jakieś brednie z jawy naciskam kolejny klawisz i sie wszystko zamyka na podłaczonym czy wyłaczonym telefonie jest to samo niedziała Duży uśmiech
11-05-2010 19:32:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Koysky Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 3
Dołączył: Oct 2010
Reputacja: 0
Post: #42
 
polinik18 napisał(a):niedział system xp 32bit odpalam program naciskam 1 podłączam xperie swieci sie zielona lampka naciskam klawisz wyskakuja jakieś brednie z jawy naciskam kolejny klawisz i sie wszystko zamyka na podłaczonym czy wyłaczonym telefonie jest to samo niedziała Duży uśmiech

zainstaluj 2 javy podane w 1 poscie a potem zrób upgrajde SEUS'em, bedzie działać.
11-05-2010 21:07:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mikiqwe Offline
Użytkownik
Zarejestrowani

Liczba postów: 53
Dołączył: Jun 2010
Reputacja: 0
Post: #43
 
Kurde u mnie nie idze! :zly: :zly: Mam Win 7 64bit no i odpalam ten programik potem daje 3 i enter podłączam telefon i dowolny klawisz to mi wyskakuje "system nie może odnaleść określonej..."

Pomocy mam dosyć od lipca czekałem za Xperią, żeby teraz leżała , bo na niej gry hd nie ruszą?!
11-05-2010 21:48:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dariost87 Offline
Użytkownik
Zarejestrowani

Liczba postów: 113
Dołączył: Mar 2010
Reputacja: 6
Post: #44
 
mikiqwe napisał(a):Kurde u mnie nie idze! :zly: :zly: Mam Win 7 64bit no i odpalam ten programik potem daje 3 i enter podłączam telefon i dowolny klawisz to mi wyskakuje "system nie może odnaleść określonej..."

Pomocy mam dosyć od lipca czekałem za Xperią, żeby teraz leżała , bo na niej gry hd nie ruszą?!

Jak wyzej wymieniles masz Win 7 64bit wiec musisz kliknac 4 a nie 3!!! 3 jest dla 32 bitowego systemu. Sciagnij Jave ze strony ktora podal eddi666 na poczatku tego tematu, sciagnij 2 wersje, pamietaj ze pomimo tego ze masz windowsa 64 bit musisz sciagnac obie wersje JAVA na 32bit. Musisz zmienic komende we wlasciwosciach systemu, kliknij na prawy przycisk myszy w moj komputer/Właściwości / Zaawansowane ustawienia systemu / Zmienne środowiskowe..... / wyszukaj patch i dopisz to : ;C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin, u mnie wyglada to tak:

C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common;%CommonProgramFi les%\Microsoft Shared\Windows Live;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\​System32\WindowsPowerShell\v1.0 ;C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin

Zresetuj kompa i wtedy sprobuj. U mnie poszlo za pierwszym razem na dwoch roznych X10.
Powodzenia. Mam nadzieje ze jakos pomoglem Uśmiech
11-06-2010 06:30:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
negro7 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 40
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 0
Post: #45
 
mam win 7 64 bit i wszystko dziala ,
11-06-2010 14:19:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości