Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X10 Android 2.1
Autor Wiadomość
midnight6006 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 27
Dołączył: Sep 2010
Reputacja: 0
Post: #61
 
Podpinam się pod pytanie. Posiadam X10 w erze i ciągle czekam na nowy soft. Nie znam się tak dokładnie jak Wy na sprawach technicznych telefonu więc skazany jestem na czekanie na aktualizacje poprzez SEUSa :/
11-11-2010 12:41:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
leniwiec55
Unregistered

 
Post: #62
 
Dzięki wielkie za poradnik, udało mi się po dwóch godzinach, mam Android 2.1.

Tylko mam problem i to niemały. Moja Xperia wyłącza się teraz z częstotliwością raz na 5min, a potem czasami nie chce włączyć. Co mogę z tym zrobić? Co zrobiłem źle? Pomóżcie.
11-11-2010 13:00:17
Odpowiedz cytując ten post
krystian00707 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 2
Dołączył: Aug 2010
Reputacja: 0
Post: #63
 
Siemka. Pomoze mi ktos zaktualizowac moja xperia x10.
Mam aktualnie androida 1.6 ale chce wgrac sobie 2.1 tylko nie wiem zabardzo jak za to sie wziasc
11-11-2010 17:42:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mati Offline
Stały bywalec
Zarejestrowani

Liczba postów: 847
Dołączył: Jan 2010
Reputacja: 0
Post: #64
 
Przeczytaj początek tego wątku. Masz wszystko napisane, jeżeli nie umiesz czytać to tego nie ruszaj.

UWAGA!
DZIAŁ DOWNLOAD (GRY, APLIKACJE itp.) DOSTĘPNY OD PIĘCIU POSTÓW!!



[Obrazek: gina_carano_29.gif]
11-11-2010 18:49:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Anonymous
Unregistered

 
Post: #65
 
Wyswietla mi sie obraz powitalny a nie instalacja oprogramowania. Co moge robic zle? Postepuje wedlug postu na pierwszej stronie (instrukcji)
11-11-2010 19:12:22
Odpowiedz cytując ten post
krystian00707 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 2
Dołączył: Aug 2010
Reputacja: 0
Post: #66
 
Nie wiem co mam zrobic? co robie zle? POMOCY !!!! ! ! ! !

[ Dodano: 2010-11-11, 19:34 ]
Zrobilem. Udalo sie Duży uśmiech. Dzieki
11-11-2010 19:14:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kingston Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 5
Dołączył: Nov 2010
Reputacja: 0
Post: #67
 
Czy po instalacji wg pierwszej strony postu możliwe jest przywrócenie brandingu jak już wyjdzie oficjalka od ERY?
11-11-2010 20:44:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
eddi666 Offline
Stały bywalec
Zarejestrowani

Liczba postów: 685
Dołączył: Dec 2009
Reputacja: 4
Post: #68
 
kingston, zapoznaj się z tym tematem:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki.

1. mam zawsze racje Cwaniak
2. jeśli nie patrz punkt 1
11-11-2010 20:55:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wendziu Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 4
Dołączył: Sep 2010
Reputacja: 0
Post: #69
 
Jestem nowym użytkownikiem forum jak i Xperii x10 od dwóch miesięcy. Nie miałem żadnego problemu z zainstalowaniem 2.1 zgodnie z instrukcją. Stawiam piwo autorowi! Uśmiech System działa bez zarzutu, tylko początkowo przez pierwsze 15-20 min wydawało sie ze sie przycina. Jednak po tym czasie wszystko się ustatkowało i śmiga jak ta lalunia. Bardzo polecam 2.1 jest o wiele lepszy między innymi pod kątem graficznym jak uzytkowymUśmiech POZDRAWIAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW TEGO WSPANIAŁEGO TELEFONU Uśmiech Duży uśmiech
11-13-2010 13:55:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
shapa Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 4
Dołączył: Nov 2010
Reputacja: 0
Post: #70
 
Próbuje downgradowac i nic mi nie wychodzi. Dwa tygodnie temu zainstalowalem nordic 2.1 i teraz chcialem aktualizowac SEUSem do wersji ERY 2.1 zeby byla jasnosc z nordic dzialalo mi chyba wszystko lacznie z logo ERY, internetem wi-fi. problemy mialem w zasadzie tylko przy pobieraniu ustawien dla internetu i mms - przy probie nawiazania polaczenia z ERA wyskakuje komunikat ze nie mozna pobrac ustawien. Druga rzecza jest czeste wieszanie sie wyswietlacza przy laczeniu z pc przez usb. Teraz przy odpalaniu flasha czy to z podlaczona xperia czy bez wyskakuje komunikat... Jak ktos moze niech pomoze, Mam winde 7 64bit, patha wpisanego, jave zainstalowaną

[ Dodano: 2010-11-14, 01:53 ]
Sorry ze wpisalem wątek nie w tym temacie ale jak juz napisalem to moze ktos mogłby pomóc. Nawiasem mówiąc plikiem do downgradu nadal wyskakuje z bledem
11-13-2010 18:21:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patrykzz Offline
Użytkownik
Zarejestrowani

Liczba postów: 87
Dołączył: Sep 2010
Reputacja: 0
Post: #71
 
To powie ktoś kiedy będzie można zrobić to przez PC Companion? I czy to zależy od sieci?
(mam Plusa)

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki.
11-14-2010 15:13:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
eddi666 Offline
Stały bywalec
Zarejestrowani

Liczba postów: 685
Dołączył: Dec 2009
Reputacja: 4
Post: #72
 
patrykzz, skoro w erze jest to w plusie już też chyba powinien Duży uśmiech musisz sprawdzać co jakiś czas.

1. mam zawsze racje Cwaniak
2. jeśli nie patrz punkt 1
11-14-2010 15:43:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
piotreksmok Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 14
Dołączył: Nov 2010
Reputacja: 0
Post: #73
 
dziala to na x10 mini?
11-14-2010 21:01:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
eddi666 Offline
Stały bywalec
Zarejestrowani

Liczba postów: 685
Dołączył: Dec 2009
Reputacja: 4
Post: #74
 
piotreksmok, a nie macie już przypadkiem dostępnego na mini i mini/pro upgrade na SEUS-ie Duży uśmiech Era i GG już są Duży uśmiech

1. mam zawsze racje Cwaniak
2. jeśli nie patrz punkt 1
11-15-2010 02:27:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Norbert80 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 9
Dołączył: Nov 2010
Reputacja: 0
Post: #75
 
Witam,

Czytając wątek zauważyłem, że kilka osób miało problem z samoczynnym wyłączaniem się telefonu, czy nadal on występuję , czy też udało się Wam to naprawić.
11-15-2010 08:20:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości