Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kłopoty z zasiegem w X1
Autor Wiadomość
Kamoj3 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 9
Dołączył: Feb 2012
Reputacja: 0
Post: #1
kłopoty z zasiegem w X1
kilka dni temu strasznie oslabl mi sygnal. teraz tylko w poszczególnych miejscach mam max 2 kreski a w innych nie ma sygnalu. jesli przycisne telefon wraca zwyczajny sygnal ale tylko na a chwile ktora przyciskam telefon...;/co robic?
czy moglbym sam to naprawic(nie mam doswiadczenia).a jesli juz do ilu pln bedzie kosztowac naprawa w komisie?b.dziekuje za pomocOczko
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2012 13:35:05 przez Kamoj3.)
06-02-2012 13:33:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mater13 Offline
Moderator
*****
Moderatorzy

Liczba postów: 257
Dołączył: May 2012
Reputacja: 10
Post: #2
RE: kłopoty z zasiegem w X1
Spróbuj wejść w Start--->Ustawienia (Settingns)--->Telefon--->Pasmo--->I ustaw "Wybierz typ sieci" na GSM.
06-02-2012 13:47:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kamoj3 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 9
Dołączył: Feb 2012
Reputacja: 0
Post: #3
RE: kłopoty z zasiegem w X1
mam tak ustawione...Oczko ale moim zdaniem to nie jest np.zla opcja tylko cos w kabelkach itd sie popsulo;/ a takto w ustawieniach wszystko dobrze jest;D ale dzieki za probe pomocy;d
06-03-2012 10:21:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mater13 Offline
Moderator
*****
Moderatorzy

Liczba postów: 257
Dołączył: May 2012
Reputacja: 10
Post: #4
RE: kłopoty z zasiegem w X1
No to rozkręć telefonik i zobacz czy wszystko jest tak jak powinno;]
06-03-2012 10:39:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kamoj3 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 9
Dołączył: Feb 2012
Reputacja: 0
Post: #5
RE: kłopoty z zasiegem w X1
no ba;D ale jeszcze takiego nie rozkrecalem;p i calkiem nie chce go zepsuć .a do tego nie wiedzialbym czy wszystko jest Ok;/
06-03-2012 12:28:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
maxraf21 Offline
Użytkownik
Zarejestrowani

Liczba postów: 217
Dołączył: Apr 2010
Reputacja: 14
Post: #6
RE: kłopoty z zasiegem w X1
(06-03-2012 10:39:48)mater13 napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki.No to rozkręć telefonik i zobacz czy wszystko jest tak jak powinno;]

Najprościej jest jeżeli zaniesiesz do komisu albo jakiegoś serwisu zajmującego się naprawą, za sprawdzenie wezmą ok 20 zł. Jeżeli nie wiesz jak to lepiej nie rozkręcaj telefonu . Xperia X1 jest telefonem skomplikowanym pod względem budowy i nie trudno jest uszkodzić np. taśmę podczas rozkładania która kosztuje ok 150pln. Także moje zdanie jest takie że jeżeli nie jesteś pewien że potrafisz naprawić to lepiej nie rozbieraj, tym bardziej że na "oko" nie stwierdzisz usterki.

[Obrazek: zDkSe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2012 16:39:33 przez maxraf21.)
06-03-2012 16:38:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kamoj3 Offline
Początkujący
Zarejestrowani

Liczba postów: 9
Dołączył: Feb 2012
Reputacja: 0
Post: #7
RE: kłopoty z zasiegem w X1
dzieki wielkie za okreslenie ceny...;D
06-05-2012 19:06:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości